Medence vízszigetelés és dekor bevonatok

A Diasen medence vízszigetelés és dekorbevonatok mostantól Magyarországon is elérhetőek!

Sokan még mindig azt vallják, hogy mozaik csempét csak monolit betontest medencékre lehet ragasztani, a zsalukőből épített medencéket csak PVC fóliával lehet szigetelni. Nos ezt tapasztalatból tudjuk cáfolni. Van medencénk már több éve, ami zsalukőből épített és a Diasen medence rétegrendet használva alkalmas mozaikcsempe burkolásra.

A Diasen "medence" rétegrend:

  • vasbeton aljzat, beton zsalukőből készített falazat
  • Watstop epoxi vízszigetelés 3 rétegben.
  • Acriflex Fybro rugalmas vízszigetelés 3 rétegben
  • mozaikcsempe burkolat

A Watstop epoxi vízszigetelés, párazáró réteg és vízszigetelés egyben. A földbe épített betonépítmények esetében pozitív és negatív oldalról is védenünk kell az építményt. A Watstop epoxi vastagréteg negatív oldalról (kívülrűl a föld felöl) biztosítja a párazárást és az esetleges talajvíz nyomás elleni védelmet 9,5 atm víznyomásig. Bár az epoxi réteg a pozitív oldali víznyomást is tökéletesen bírja szintén 9,5 atm víznyomásig, az Acriflex Fybro rugalmas, kétkomponensű szigetelés tökéletes alapot biztosít a csemperagasztónak.

Diasen Dekorbevonatok:

A technológiai és a kémiai tudás eredményeképp, környezetbarát és egészségre ártalmatlan anyagokat készíttünk.

A Diasen rendszerek határtalan lehetőséget biztosítanak a színek és effektek kombinációjával. Egyedi, kreatív dekorbevonatok.

Az alábbi képre, vagy erre a linkre kattintva megnézheti ismertetőnket az úszómedencék vízszigetelő és dekorbevonatairól.